Select your language

Citroën ID19 (1964)

Deze ID19 (Idéal19) met origineel NL kenteken (datum eerste toelating 10-04-1964) komt binnenkort te koop, hij staat achter in een caravanstalling en kan er dus alleen in de zomermaanden uit. Ik kocht de auto in 1985 van eerste eigenaar met daadwerkelijk 40.000 km op de klok. Ik was van plan hem na mijn pensioen goed aan te pakken. Nu het zover is zijn mijn eigen gezondheid en leeftijd een beperkende factor geworden.
Jammer is dat ik destijds wel aan de voorportieren begonnen was en dat niet verder afgemaakt heb waardoor de auto in verschillende stallingen veel stof heeft staan te verzamelen.
Prijs in overleg.

Henk Righolt (Eelde)
tel. 050 3095190
e-mail: henk.righolt@hetnet.nl

 

Deel dit artikel
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Loading…
Loading…

Bienvenue