Citro-Classica afgelast

Foto Rob Hoen

Met pijn in ons hart moeten wij je mededelen dat het evenement Citro-Classica 2021 wederom geen doorgang zal vinden, vanwege de onlangs aangescherpte corona-richtlijnen. Wij bevinden ons nog steeds in een ontzettend rare, verwarrende tijd met de nodige onduidelijkheden.

Maar desondanks hebben wij de positieve energie om het evenement voort te zetten van 29 april t/m 1 mei 2022 op Vliegveld Twenthe te Enschede.

Reeds aangeschafte kaarten blijven geldig voor het evenement Citro-Classica 2022. Mocht je om wat voor reden dan ook je kaarten willen inleveren, dan is dit mogelijk van 13 t/m 19 september 2021. De service- en boekingskosten worden niet vergoed.

Om toch nog een stukje beleving te krijgen van het evenement Citro-Classica 2021, organiseren wij een toerrit door het geweldige Twentse landschap op zondag 26 september 2021.

Startpunt van deze rit is bij Citro-Classique in Borculo, het eindpunt is op de strip van Vliegveld Twente te Enschede. Nadere informatie volgt via onze website (www.citro-classica.nl) en Facebook.

Alvast bedankt voor jullie geduld! En mogelijk tot ziens op de toerrit of in 2022.

De organisatie

 

 

Deel dit artikel
  •  
  •  
  •  
  •  
Loading…
Loading…

Bienvenue