Select your language

Citro-Classica 2023

Foto’s Rob Hoen

De stichting Citro-Classica organiseert voor de Citroën-liefhebber de tweede editie van Citro-Classica van 28 tot en met 30 april 2023. Het evenement zal plaatsvinden op Vliegveld Twenthe te Enschede.

Met ruim 50 hectare outdoor, twee hectare indoor en een zeer goede bereikbaarheid, biedt Vliegveld Twenthe een unieke locatie voor het realiseren van Citro-Classica 2023. Het evenement zal wederom plaats vinden op De Strip, bijna een kilometer aan wegdek met daarlangs een verkeerstoren, acht shelters en diverse andere gebouwen. In een achttal shelters werden vroeger F-16 vliegtuigen overdekt gestald. Een aantal van deze shelters zal worden gebruikt. Ook de voormalige verkeerstoren maakt onderdeel uit van de festiviteiten.

De Strip is gelegen in een bosrijke omgeving, waarbij gedurende het evenement gebruik gemaakt kan worden van een camping van 25.000 vierkante meter. Vanwege het succes van vorig jaar is het campingterrein groter. Wees er snel bij,  want vol is vol.

Naast een onderdelenmarkt zijn er diverse locaties voor autoverkoop, brocante, straattheater, eten en drinken (foodtrucks), kinderactiviteiten en muziek. Er zijn twee van elkaar gescheiden, ruime gratis parkeerterreinen voor bezoekers. En ook dit jaar is er vrije toegang voor kinderen tot 12 jaar. Op vrijdag- en zaterdagavond is er feestavond met live-muziek. Iedereen is welkom en de toegang is gratis. Op De Strip wordt er naast de voornoemde activiteiten ook aandacht geschonken aan een particuliere collectie Citroëns (van jong tot oud) en een aantal unieke Citroëns.

Kijk verder op de website van Citro-Classica voor verdere informatie en de ticketverkoop. Hier zijn ook de inschrijfformulieren voor de handelaren te vinden. De belangstelling uit binnen- en buitenland is groot en zal een divers aanbod van onderdelen en kramen bieden.

Tickets zijn vanaf vandaag te verkrijgen via de ticketsite Paylogic. Uiteraard zijn er ook tickets te koop bij de kassa op het evenemententerrein.

Deel dit artikel
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Loading…
Loading…

Bienvenue