Select your language

Citro-Classica 2023

Citro-Classica 2022. Foto © Rob Hoen

De stichting Citro-Classica organiseert van vrijdag (28 april 2023) tot en met zondag (30 april 2023) een evenement voor alle Citroën-clubs en liefhebbers (van groot tot klein). Gedurende deze dagen zijn we te gast op Vliegveld Twenthe in Enschede, het grootste evenementenlocatie in Europa.

Dit jaar hebben we een aparte locatie op ons evenemententerrein voor de diverse clubs, zij kunnen hier gratis deelnemen aan ons Franse feestje. Er zijn bovendien prijzen te winnen voor de meest ludieke, leuke, spannende, informatieve of uitdagende Citroën-kraam.

Wat mogen onze gasten verwachten? Er is een onderdelenmarkt, autoverkoop, brocante, straattheater, foodtrucks, eten en drinken, muziek, feestavonden en een heuse camping. Voor de kinderen zijn er diverse gratis activiteiten in de speciale Buiten Twentse Opvang (BTO).

Tijdens het evenement is er een diversiteit aan binnen- en buitenactiviteiten, veel plaatsen zijn buiten ook overdekt dus Citro-Classica is geschikt om bij elk weertype te bezoeken. Het evenement biedt handelaren en/of standhouders de mogelijkheid om binnen of buiten een standplaats te reserveren. De belangstelling is nog groter dan bij onze eerste editie, voor onze bezoekers is er dus voldoende keuze en aanbod te verwachten.

Het programma start op vrijdag 28 april voor de Citroën-clubs, handelaren en campinggasten. Zij zijn welkom vanaf 10:00 uur tot 20:00 uur. Op zaterdag 29 april en zondag 30 april zijn alle bezoekers welkom vanaf 10:00 uur tot 17:00 uur. Bij de aanwezige foodtrucks kan iedereen genieten van de diverse (h)eerlijke verse producten, van tussendoortje tot ontbijt en een echte maaltijd.

Op vrijdag 28 april en zaterdag 29 april zijn een tweetal feestavonden (tot 24:00 uur) gepland, een heuse liveband maakt ons feestje helemaal af.

Voldoende lokale hotels kunnen bijdragen aan een uitstekend verblijf gedurende dit weekend, een gouden tip en aanrader: voor een lage prijs kan de bezoeker ook gebruik maken van de Citro-Classica-camping op het terrein. Alle faciliteiten zijn hiervoor aanwezig en passen in de Franse sfeer van het evenement, alle informatie staat op onze website.

Via deze site zijn bovendien de tickets te verkrijgen (dagticket €15,-, weekendticket €27,50), kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Deze gunstige toegangsprijzen zijn aantrekkelijk, daarbij is parkeren geheel gratis. Op onze ticketsite staan natuurlijk ook de prijzen en mogelijkheden tot overnachten op onze enige echte Citro-Classica-camping.

Als gastvrouw of gastheer meehelpen aan het leukste evenement van Nederland, dat is allemaal mogelijk. Help onze bezoekers, terwijl je geniet van verschillende festiviteiten: van camping tot muziek, straattheater of brocante. Kijk snel op onze website naar de mogelijkheden voor vrijwillgers.

Wij hopen op veel kijkers en bezoekers, zodat wij samen met jullie, van de tweede editie van Citro-Classica, een super mooi evenement kunnen maken voor de toekomst. Reserveer alvast je bezoek aan ons evenement en bestel direct online het aantal tickets dat je nodig hebt via onze site.
Voor opmerkingen en/of vragen, stuur een e-mail naar citroclassica@gmail.com

Namens het bestuur van Citro-Classica, Richard en Arie

Deel dit artikel
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Loading…
Loading…

Bienvenue