Toekomst CitroMobile

Na 25 jaar jaarlijks in het eerste volle weekend van mei CitroMobile te hebben georganiseerd is er voor het jaar 2020 een probleem ontstaan. In 2020 is namelijk de Expo Haarlemmermeer niet beschikbaar wegens het afhuren van de locatie door de UEFA voor het Europese voetbalkampioenschap. Gedurende de maanden april, mei en juni is de locatie bezet voor de pers vanuit de hele wereld om verslag te doen van dit kampioenschap.

CitroManie

De organisatie van CitroMobile heeft na een aantal onderzoeken betreffende de mogelijkheden geen nieuwe lokatie gevonden. Eventuele hallen zijn of niet beschikbaar; zijn te donker of somber en hebben onvoldoende (gratis) parkeerfaciliteiten bij de hal. Ook logistiek blijkt het een uitdaging om eenmalig te verhuizen. Dit gaat dus niet lukken. De organisatie heeft er voor gekozen om in 2020 CitroMobile een keer over te slaan.

Intussen heeft iemand anders de organisatie van CitroManie op zich genomen. Het concept is vergelijkbaar met die van CitroMobile. CitroManie wordt gehouden in het weekeinde van 2 en 3 mei 2020 in de Evenementenhal Gorinchem. Nadere informatie volgt.